Idén is sokan futottunk

IMG_1902

Harmadik alkalommal rendeztük meg „Fuss velünk a Magasparton” futóversenyünket a Kisfaludy sétányon.

Tavaly esőtől csúszós füvön, sárfoltokat kerülgetve győztük le a kilométereket. Idén szerencsénk volt az idővel, a hűvösebb, kissé felhős ég kifejezetten kellemes közérzetet biztosított a mozogni kívánók számára, a nyári zápor csak a verseny befejezése után jött.

Szeles Dezső javaslatát követve bővítettük a lehetőségeket, három távon mérettették meg magukat a versenyzők: a megszokott magasparti 2 kilométer mellett választható volt, 5 km Kerékfy Pál, és 10 km Földes István vezetésével.

IMG_1907

Saját csúcsunkat megdöntve, idén 127 versenyzőt regisztráltunk, közülük több mint harmincan választották a nagyobb kihívást. Mindkét hosszabb táv végén 12 emeletnyit másztunk felfelé a Koppány sorról. Többen az utolsó pillanatban, a bíztatás hatására ugrottak neki az 5 km-nek, és előzmények nélkül teljesítették a távot.

Maradandó emlékként nyakba akasztható kerámia plakettet vihettek haza a résztvevők.

IMG_1933

Jó hangulatú, családias versenyen vehettek részt az ide látogatók és a helyiek. A kedvező visszajelzések csak megerősítenek bennünket abban, hogy az ilyen rendezvényekre szükség van, tehát jövőre is találkozunk!

Segítségünkre voltak a Polgármesteri Hivatal dolgozói, a Polgárőrség tagjai és a Honvéd Üdülő egészségügyi ügyelete. Külön köszönettel tartozunk Hanák Attilának, aki, a vizeket, csokikat adta, és Revuczky Karionnak, aki a vitaminpótlást frissen préselt narancslével biztosította.

Mindenkinek köszönjük magunk és a résztvevők nevében is!

Ránky Emőke

Hírdetés

Egy gondolat “Idén is sokan futottunk” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.