Megkérdeztük a tagságot

Az elnökség szeretne a tagsággal a közgyűlések között is kapcsolatban lenni. A megszokott formák (honlap, Facebook-oldal és egyesületi körlevelek) mellett ezért 2017 végén kérdőívvel is felkerestük tagtársainkat. Köszönjük mindenkinek, aki rászánta az időt és energiát a válaszadásra!

Hasznosítani fogjuk a programokkal kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat az idei év megtervezésekor. A válaszolók többsége azt javasolta, hogy minden 2017-es program legyen 2018-ban is. Ezt örömmel vesszük, és mindent megteszünk, hogy meg tudjuk mindet valósítani idén. Ehhez a pénzen kívül sok munka is kell a szervezésben és a lebonyolításban. Ebben továbbra is kérjük tagtársaink segítségét! Egyben köszönjük azoknak, akik a válaszukban már jelentkeztek valamilyen munkára, őket be fogjuk vonni, ahol csak lehet. Aki bármiben szívesen segítene, legyen szíves, írja meg nekünk akarattyafurdo@gmail.com címünkre.

Kaptunk javaslatot, elképzelést más eseményekre is; ezekkel foglalkozunk és igyekszünk a lehetőségek függvényében hasznosítani az ötleteket.

Az elnökség január 26-ai ülésén első olvasatban tárgyalta a 2018-as programokat. Úgy tervezzük, hogy idén is megtartjuk a tavaly sikeres eseményeket, rendezvényeket (úszóverseny és magasparti futás, reggeli torna szombatonként, híres emberek meghívása). A végleges döntések a részletekről később születnek meg.

Az augusztusi közgyűlésen beszéltünk az idei nagy tervünkről, II. Rákóczi Ferenc fejedelem bronz mellszobrának felállításáról a 90 éves évfordulónk alkalmából. Ennek megvalósításán aktívan dolgozunk, tárgyalunk a szobrászokkal. Szándékunk szerint közadakozásból készül majd el a szobor, ehhez kérni fogjuk tagtársaink és az Akarattyához kapcsolódó vállalkozások adományait.

Kértünk javaslatokat szeretett településünk jobbá, kellemesebbé tételére, és örömmel vettük a sok kérést és ötletet. Ezek nagy része az Önkormányzat felelősségi körébe tartozik, ezért összefoglalva továbbítjuk a képviselő testületnek, hogy megismerjék tagságunk véleményét és javaslatait, illetve megtegyék a szükséges intézkedéseket.

(Ha Ön az egyesületünk tagja, de nem kapja a programokról és más hasznos információkról szóló elektronikus leveleinket, írjon nekünk, hogy fel tudjuk venni a levelező listánkra.)

Hírdetés

Egy gondolat “Megkérdeztük a tagságot” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.