2015. decemberi híreink

Kedves Tagtársunk!

Örömmel értesítjük, hogy 2015. november 29-én hivatalosan is megtörtént a megújult Fürdőegyesület alapító okiratának az aktuális törvényi környezethez igazítása, valamint a megváltozott Elnökség tagjainak bejegyzése.

Ennek megfelelően végre megkezdhettük működésünket is, az első Ádventi ünnepség megszervezésével. Magáról az ünnepségről Pálinkás Ferenc elnökségi tagunk tollából találnak egy rövid leírást a Balatonkarattyai Napló Karácsonyi különszámában.

Támogatási kérelemmel fordultunk az Önkormányzathoz, amelyben – többek között – a működéshez, valamint néhány Akarattyát szépítő elképzelésünkhöz kértük segítségüket. Az elbírálás folyamatban van.

Ugyanakkor szépen haladnak a Szépkilátás felújítási munkálatai, és reményeink szerint hamarosan elfoglalhatjuk az Önkormányzat által részünkre irodaként biztosított lehetőséget. Jelenleg tárgyalásokat folytatunk megfelelő könyvelőcég kiválasztására és honlap készítésére is. Betekintést nyertünk az Egyesület OTP-nél vezetett számlájába, és örömmel jelenthetjük, hogy a számlán 350 ezer Ft összeg található.

Ugyanakkor fel szeretnénk hívni figyelmüket az alábbiakra: Sajnálatos módon a számlára csekken érkező minden befizetést 209 Ft postai költség terhel. A jellemzően nyugdíjasok által befizetett 1000 Ft-okból így 800 Ft sem marad. Szeretnénk megkérni Önöket, hogy lehetőség szerint átutalási módot használjanak tagdíjbefizetéseikre a jövőben. Számlaszámunk: 11712004-20074360.

Legfontosabb kérdésnek az elérhetőséget és a jó kommunikációt tartjuk. Munkánkban óriási segítséget jelentene, ha tagjainkat elérthetnénk az interneten és gyorsan és főképp ingyen informálhatnánk Önöket. Megkezdtük az ismert e-mail címek feldolgozását, ez a munka még tart. Felkérjük Önöket, hogy az akarattyafurdo@gmail.com e-mail címen jelentkezzenek, hogy a megfelelő adatbázist felállíthassuk. Kérjük továbbá azt is, hogy ellenőrizzék e-mail fiókjaikat, mert több esetben küldeményünk visszaérkezett. Kérjük, látogassák a http://balatonakarattya.hu honlapon a Fürdő Egyesület címet.

Végezetül engedjék meg, hogy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánjunk, abban a reményben, hogy a következő év elhozza számunkra Akarattya szépítésének, jobbításának lehetőségét.

Balatonakarattya, 2015. december 6.

Szívélyes üdvözlettel: Elnökség

Hírdetés

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.