Magasparti futás 2022

„Akarattyai Nyár 2022”

Hetek óta nem esett annyi eső, amennyi a Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület mai szokásos, éves futóversenyén. Az esőt már nagyon várta mindenki, de talán szerencsésebb lett volna, ha néhány órával előbb, vagy később esik, de sebaj!

Idén 7. alkalommal rendeztük meg a „Fuss velünk a Magasparton” versenyünket. Nagy sikerként könyveljük el, hogy a kedvezőtlen időjárás ellenére 100 fő fölötti létszámot regisztráltunk! Íme néhány kép a fenyegető felhőkről, a leszakadó esőről és az igazi sportemberektől, akik végig futották a távot.

Végülis nagyon jól sikerült a rendezvény! Azt gondolom, senki sem feledi a mai napi igazi jó hangulatot, a „Megye 7 csodájába” tartozó balatonakarattyai Magasparton. A megfáradt és bizony jól átázott futók örömmel fogadták a jószívvel kínált almát, Balaton szeletet, sajtos stanglit, az üdítő ásványvizet. Nagy tanulság jövőre: jobban fel kell készülünk, lesz forró tea is.

A rendezvényt a Falusi Civil Alap „Akarattyai Nyár 2022” pályázatán elnyert támogatásból rendeztük. Köszönjük a Balatonakarattyai Polgárőrség és a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ által nyújtott segítséget.

Ránky Emőke

Egy gondolat “Magasparti futás 2022” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.