Operett, sanzon és jazz a Rákóczi parkban

Szerettel hívunk és várunk minden érdeklődőt egy érdekesnek ígérkező műsorra.

(Fotó: Alföldi Csanád)

Horváth Csenge, a Veszprémi Petőfi Színház színművésze lesz a vendégünk. Közreműködik: Keller Márton, a Veszprémi Petőfi Színház színésze, Horváth Elemér Emi hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész.

Így mutatkozik be nekünk a műsor előtt Horváth Csenge:

Kiskoromban az a kislány voltam, aki az összes létező szakkörre beiratkozott a városban. Szép lassan aztán lemorzsolódott az ugrókötéledzés, a balett, meg a hegedűóra, maradt a színészet és a kíváncsiság a világ felé.

Jelentkeztem a Színház – és Filmművészeti Egyetemre, ahol Marton László, Hegedűs D. Géza és Forgács Péter osztályába nyertem felvételt. Bár prózai színész szakra jártam, a zene szeretete és a zenés színház iránti érdeklődésem végig megmaradt. Én voltam az, aki az éjszakai próbák után még órákat gyakorolt a zongorán, a nyári szünetben pedig jazz éneket és összhangzattant tanultam.

A Veszprémi Petőfi Színházban, ahol egy éve társulati tag vagyok, sok zenés darabban kaptam lehetőséget, ami megerősített abban, hogy a színészet mellett énekléssel is szeretnék foglalkozni, ezért is örültem, amikor felkértek erre az estre.

Ha rajtam múlik, Michael Jacksontól Mendelssohnig végigénekelném a fél zeneirodalmat. Be kellett azonban látnom, hogy a műsoridőbe minden nem férhet bele, így a három számomra legkedvesebb műfajból válogattam: operett, sanzon és jazz dalokat, remélve, hogy mindenki a közönség soraiból megtalálja köztük a szívéhez szólót.

Jöjjön el, legyen részese egy színvonalas szórakoztató estének július 10-én 19 órai kezdettel a Körszínpadon!

A műsor megtekintése díjtalan.

Hírdetés

5 gondolat “Operett, sanzon és jazz a Rákóczi parkban” bejegyzéshez

  1. 1928 óta telektulajdonos a családunk. Rengeteget vonatoztunk Bp. és Akarattya között! Óvodás korom óta (50-es évek) kerülöm az állomásépület belsejét, ami büdös és barátságtalan. Bevallom, mostanában inkább autóval járok, de szívesen ülök vonatra. Már ingyen utazom. Örülök, ha nem kell belépni az épületbe. A mellékhelységet kerülöm.
    Támogatom egy új, színvonalas állomásépület építését!

    Kedvelés

  2. Pedig Beácskám,jó lenne belépni oda, nem büdös, velem kedvesek a pénztárosok,olykor kicsit beszélgetni is belépek oda. Szóval az általad felsorolt súlyos érvekkel sajnos nem tudok egyet érteni! Láttad-e azt a megalomán akváriumot lifttel,ami az elrettentő terve az esetleges új házikónak?

    Kedvelés

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.