Hírek a Trianon Emlékkő állításáról

Közeleg a szomorú trianoni évforduló.

Mint Önök előtt is ismert, Egyesületünk Trianon Emlékkő felállításáról döntött. Az Emlékkő felavatását eredetileg a 2020. június 7-re terveztük. A járványügyi helyzetre való tekintettel azonban az eredetileg tervezett időpontot el kellett halasztanunk.

Ezennel jelezzük, hogy a
Trianon Emlékkő felavatására
2020. augusztus 15-én (szombaton) 18 órai kezdettel kerül sor a Rákóczi parkban.

A közadakozás a várakozásokon felüli sikerrel járt. Az eredeti terveknek megfelelően a szerződést az Emlékkő kivitelezésére még ez év februárjában megkötöttük. Ennek megfelelően már elkészült az alapozás, amelyet Balatonakarattya Önkormányzata végzett el. Ez úton is szeretnénk megköszönni az adománynak ezt a formáját. Az adományozók nevének felvésése folyamatban van, és a kő várhatóan Pünkösd után kerül felállításra. Ezt követően a környezet rendezése történik meg, ill. letakarjuk az Emlékkövet az ünnepélyes és méltó felavatásig.

Az avatási ünnepséget az évfordulóra megszerveztük már, azonban az időpontot módosítanunk kellett. Állásfoglalást kértünk a megfelelő szervektől, és az 2020. augusztus 15-i időpontra visszaigazolták a rendezvény megtarthatóságát. 2020. július második felében külön erre az alkalomra szépen kivitelezett meghívót küldünk, és a megfelelő csatornákon keresztül eljuttattjuk majd nemcsak az akarattyaiaknak, hanem a környező települések vezetőinek, civil szervezeteinek és minden érdeklődőnek.

Kérjük jegyezze elő ezt az időpontot, hogy biztosítsa részvételét ezen a kivételes alkalmon.

Tisztelt Tagjaink!

Ezennel jelezzük, hogy éves rendes közgyűlésünket – régi hagyományainknak megfelelően – augusztus második szombatján a Trianon Emlékkő felavatása előtt tartjuk, 2020. augusztus 15-én szombaton 16 órai kezdettel a Rákóczi parkban, majd átsétálunk az avatás színhelyére. A közgyűlés meghirdetése a törvényes rend szerint, külön meghívólevéllel történik.

Balatonakarattya, 2020. Pünkösd 
                                           Elnökség

Hírdetés

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.