Bizony összeszedtük!

A TeSzedd! csapata Balatonakarattyán 2019-ben

Majdnem száz résztvevővel, gyönyörű időben indult a „TeSzedd!” hulladékgyűjtési akció idén Akarattyán. Farkas Sándor évek óta szervezi ezt az akciót, így a keneseiek is nála regisztráltak. Bizony sok munkával, telefonálgatással, szervezéssel jár egy ilyen esemény koordinálása, amit ezúton is szeretnénk megköszönni Sándornak.

Az ez évi akarattyai megmozdulás nagyszerűségét az adta, hogy a civil szervezetek egyesítették erejüket, és így tudtunk ilyen sokan összejönni.

A Fürdőtelep Egyesület mozgósított plakátokkal, Facebook-bejegyzésekkel, valamennyi tagnak elküldött e-mail üzenettel. Köszönet minden résztvevőnek: A Partalja Egyesületnek, a Polgárőrségnek, a Nyugdíjas Klubnak, a NABÉ-nak, az önkormányzat dolgozóinak, a falugondokságnak és azoknak az önkénteseknek, akik rászántak egy szombat délelőttöt, mert fontosnak tartják, hogy Akarattya tisztább, ápoltabb legyen.

A gyűjtés után Revuczky Karion jóvoltából finom és tartalmas ebéd várta a megfáradt szemétgyűjtőket, amit szintén szeretnénk megköszönni.

Ránky Emőke

Hírdetés

3 gondolat “Bizony összeszedtük!” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.