Előadás a hallási problémák gyógyításáról (Szamosközi Alice)

Kellemes és hasznos szombat délutáni programunk volt július 7-én, meghívott vendégünk, Szamosközi Alice logopédus társaságában.

Nagyon érdekesen, vetítéssel szemléltetve beszélt vendégünk a különböző fokú hallási problémák gyógyítási lehetőségeiről. Több évtizedes szakmai tapasztalata, rengeteg gyerekkel és felnőttel végzett munkája alapján ismertette a beszédértés és a beszédkészség javításának módszereit. Magas műszaki színvonalú hallókészülékek és operációs lehetőségek állnak rendelkezésre már manapság e területen is. A hallgatóság között akadtak lelkesen jegyzetelő anyukák és nagymamák, hozzászóló és kérdező zenepedagógus és gyógytornász is. Az előadást követő párbeszédnek alig akart vége lenni. A kérdések egy részére az előadó férje, dr. Jóri József, a Szegedi Tudományegyetem emeritus professzora, az implantációs műtétek szaktekintélye válaszolt.

Köszönjük vendégünknek a sok érdekes információt és a kérdéseinkre adott alapos válaszokat, Szabadyné dr. Békési Magdolna tagtársunknak pedig a szervezést és a beszélgetés levezetését!

Hírdetés

3 gondolat “Előadás a hallási problémák gyógyításáról (Szamosközi Alice)” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.