Adományozzon Ön is az akarattyai II. Rákóczi Ferenc szoborra!

Tisztelt Akarattyaiak, Tisztelt Adományozók!

Mányoki Ádám festménye

A Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület idén ünnepli alapításának 90. évfordulóját. Ebből az alkalomból Egyesületünk elhatározta, hogy egy II. Rákóczi Ferencet ábrázoló bronz mellszobrot helyez el Balatonakarattyán, a fejedelem nevét viselő parkban.

Alapos és átgondolt keresés után Berek Lajos szobrászművész ajánlatát találtuk legalkalmasabbnak arra, hogy művét ünnepélyesen elhelyezzük ezen az évfordulón, parkunk ékesítésére, az ekkor tartandó jubileumi közgyűlésünk (2018. augusztus 11.) alkalmával.

 

A bronz mellszobor várható bekerülési ára 2 millió forint, amit egyesületünk közadakozásból kíván finanszírozni.

Kérjük, járuljon hozzá Ön is a szobor megvalósításához!

Adományaikat várjuk a 11712004-20074360 sz. számlánkra, „Adomány szoborra” megjegyzéssel. Ezennel informáljuk azon adományozókat, akik cégen keresztül támogatnák a szobor felállítására irányuló erőfeszítéseinket, hogy egyesületünk adóalap-csökkentő igazolás kiállítására jogosult. Ha ilyen igazolásra szüksége van, kérjük adja meg a befizető cég adatait (pontos név, cím, adószám).

Amennyiben legkésőbb ez év márciusában a művet megrendeljük, a kívánt augusztusi határidő betartása biztosított, de csak akkor tudunk felelős megrendelést tenni, ha a kívánt összeg legalább kétharmada összegyűlik.

Kérjük tehát mindazokat, akik fontosnak tartják Balatonakarattya fejlődését, szépülését, támogassák a szobortervünk megvalósítását!  Az adományozók nevét a szobor posztamensén fel szeretnénk tüntetni.

Elnökség

További információ:

Tájékoztatás II. Rákóczi Ferenc fejedelem tervezett mellszobráról

Hírdetés

5 gondolat “Adományozzon Ön is az akarattyai II. Rákóczi Ferenc szoborra!” bejegyzéshez

  1. Gondolom csatorna már mindenütt van, az utak tökéletesek, nincs már mire költeni.A Fejedelem ugyan soha nem járt Akarattyán, de remek beszédeket lehet tartani és ki lehet tömni valaki(ket) két millával. Hajrá!

    Kedvelés

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.