Közgyűlési meghívó – 2017. október

Kedves Tagtárs!

Szeretettel meghívjuk közgyűlésünkre, amelyet az alábbiak szerint hívunk össze:

Időpont: 2017. október 14. szombat 16 óra
Helye: Balatonakarattya, Akarattya Klub (Rákóczi út 8.)

Javasolt napirend:

  1. Elnökségi beszámoló a törvényszéki hiánypótlási felhívásról
  2. A kiegészített 2016. évi beszámoló elfogadása
  3. A módosított alapszabály elfogadása
  4. Egyéb kérdések

A törvényszék által az alapszabályhoz előírt módosítások technikai jellegűek, az egyesület működését nem érintik. A 2016. évi beszámoló kiegészítése azért szükséges, mert az év elején benyújtott eredeti beszámolóban nem különítettük el a közhasznú tevékenységeink érdekében felmerült kiadásokat. A beszámoló fő számai változatlanok. A módosított alapszabály tervezete és a kiegészített beszámoló a honlapunkon és az egyesület székhelyén megtekinthető.

Figyelemfelhívás: A Közgyűlés határozatképes, ha azon a leadható szavazatok több mint felét képviselő szavazásra jogosult részt vesz. Ha a közgyűlés nem lesz határozatképes, a megismételt közgyűlés ugyanitt lesz október 21-én 16 órakor. A megismételt közgyűlés a megjelent egyesületi tagok számára tekintet nélkül határozatképes és nincs jogi akadálya annak, hogy a jelen meghívóban feltüntetett napirendi pontokban döntést hozzon. Ha nem tudna részt venni a közgyűlés munkájában, meghatalmazással gondoskodhat a szavazásokban való részvételéről. A meghatalmazás mintáját megtalálja honlapunkon, és kérjük, hogy a közgyűlés előtt juttassa el levelezési címünkre vagy az Akarattya Klub falán lévő levélszekrényünkbe.

Észrevételeit várjuk az akarattyafurdo@gmail.com elérhetőségen. Programjainkat megtalálja az akarattyafurdo.wordpress.com honlapunkon és a Facebook-oldalunkon.

Ha még nem tette meg, tagdíját befizetheti csekken, valamint átutalással is a Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület OTP-nél vezetett 11712004-20074360 sz. számlájára. Az Egyesület céljait támogató minden befizetést és pénzügyi segítséget előre is nagyon köszönünk.

Elnökség

Hírdetés

Egy gondolat “Közgyűlési meghívó – 2017. október” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.