ELMARAD: Beszéljük meg!

Sajnálattal közöljük, hogy a szeptember 9-ére tervezett beszélgetés elmarad.

Nagy gyakorlattal rendelkező logopédust hívtunk meg a jövő hét szombatjára egy beszélgetésre.

Szamosközi Alice 1983 óta segít gyerekek diszlexia, diszgráfia és beszédfejlődési problémáin, előbb a Nyíregyházi Kisegítő Iskolában, majd Nyíregyházi Nevelési Tanácsadóban, és 1996-tól a Szegedi Tudományegyetem Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika logopédusaként.

Korábban az általános logopédiai feladatok mellett elsősorban a diszlexia, diszgráfia terápiája volt a speciális területe. A Nyíregyházi Hunyadi Mátyás Általános Iskolában diszlexia prevenciós osztályt szervezett. Jelenleg elsősorban a megkésett beszédfejlődésű és hallássérült gyermekek, illetve a cochlea implantáltak terápiájával, (re)habilitációjával, és a különféle hangképzési problémák foniátriai kezelésével foglalkozik. A cochlearis implantáció (re)habilitációjáról ismeretterjesztő előadásokat tart érdeklődő szakembereknek és szülőknek.

A Magyar Fonetikai, Foniátriai és Logopédiai Társaság vezetőségi tagja. 2007-ben a társaság munkája elismeréseképpen Kempelen Farkas Emlékéremmel tüntette ki. Rendszeres előadója hazai tudományos konferenciáknak, Innsbruckban, Bécsben, Regensburgban és Berlinben vett részt szakmai továbbképzéseken és tanulmányutakon.

Vendégünk a kisgyerekek beszédfejlődéséről, a problémák észleléséről és javításáról is fog beszélni. A logopédia sokat tud segíteni az iskolai nehézségek megelőzésében, ha időben kezdik.

Javasolt szülőknek és nagyszülőknek is a részvétel (ami természetesen ingyenes)!

Hírdetés

Egy gondolat “ELMARAD: Beszéljük meg!” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.