2017-es közgyűlés: 2018-as tervek

Az elnökség javaslatát az egyesület következő éves tevékenységére, rendezvényeire Ács Gábor elnök ismertette.

A közgyűlés résztvevőinek köszöntése után először egy korábbi hozzászólásra reagálva elmondta Ács Gábor, hogy tervei szerint a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdésekre fokozottan figyelni fog az egyesület.

Az ez évben megvalósult programokat természetesen továbbra is fogjuk szervezni, úgymint a sport rendezvényeket, a kulturális programokat és a gyermekfoglalkozásokat. Többen úgy ítélik meg, hogy az idei évben nagy sikere volt a sportprogramok közül a futásnak és az úszásnak is, tehát ezt jól megúsztuk. Ugyanakkor a zenés és kulturális beszélgetésekre is nagy érdeklődés mutatkozott.

Mindenki tudja és a molinónkon is látható, hogy a Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület jövőre 90 éves lesz. Ezt a kerek évfordulót szeretnénk méltó módon megünnepelni. Mivel már két alkalommal részt vettünk a Rákóczi emlékfák ültetésén, amit egy jó kezdeményezésnek tartunk, ezért úgy gondoltuk, hogy az önkormányzat kezdeményezésével, és a mi szervezési és kivitelezési támogatásunkkal megrendezzük 2018-ban itt Akarattyán a Rákóczi fák ültetését. Erre az alkalomra szeretnénk ha elkészülne egy Rákóczi bronzszobor, amit közadakozásból lehetne megvalósítani. Mindehhez kapcsolódna az, hogy a jelenlegi romos állapotban lévő kerítést, ami a Rákóczi fát öleli körül, le szeretnénk cserélni. Az ünnepségre természetesen meghívnánk mindazon községeket, ahol a Rákóczi emlékfa áll.

Van még egy újabb célkitűzésünk a jövő évre, mégpedig az, hogy körszínpad előtti részt szilárd burkolatúvá akarjuk tenni.

Utoljára, de nem utolsó sorban úgy gondolom, hogy a legfőbb feladatunk a tagjaink érdekeinek képviselete és a szándékaik érvényre juttatása.

Úgy ítélem meg, hogy a Fürdőtelep Egyesület életében az elmúlt időszak mozgalmas volt, és bízom benne, hogy ezt még lehet fokozni. Ehhez kívánok mindenkinek jó egészséget és sok sikert, az elnökségnek pedig kitartást.

Hírdetés

Egy gondolat “2017-es közgyűlés: 2018-as tervek” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.