Ezt jól megúsztuk!

A Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület idei második nagy sporteseménye a FÜGGETLENSÉG NAPI ÚSZÁS volt.

Tavaly elfújta szél, a másodfokú viharjelzés miatt nem lehetett megtartani, de ebben az évben kegyes volt hozzánk az időjárás és a viharjelző szolgálat.

Már a kilenc órakor, a regisztráció kezdetén sokan érkeztek, és a végül 120 felett volt az indulók (és megérkezők) száma. Páran elfelejtették, hogy érkezés után visszavártuk őket a pulthoz, ezért őket a vízimentők és a versenyt biztosító hajós önkéntesek nagy erőkkel keresték, de szerencsére vaklárma volt, végül mindenki előkerült.

Jó volt látni az örömteli arcokat, a jóleső fáradtságot a versenyzők arcán! Minden indulót erre az alkalomra készített kerámia plakett és hűtőmágnes várt visszaérkezéskor. Utána dinnye, alma, zsíroskenyér és természetesen ásványvíz segített az elektrolit és az energia visszapótlásában.

A résztvevőktől a helyszínen és a Facebookon is sok kedves köszönetet kaptunk, és ez nagyon jól esett a szervezőknek, akik kemény munkával szervezték meg és bonyolították le ezt a sportmegmozdulást.

Az volt a célunk, hogy sokan leljék örömüket a közös mozgásban, élvezzék a Balaton adta csodálatos lehetőségeket.

A Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület szervezte az eseményt, tapasztalt sportvezető tagtársunk, Szeles Dezső irányította a lebonyolítást. Segítségünkre volt az Önkormányzat, a Rendőrség, a Honvéd Üdülő, a Bercsényi strandi vízimentő. Köszönjük a Taslár Kikötőlakók és Kovács László (Kovi) segítségét. Köszönettel tartozunk Téli Attilának a BFYC kikötőmesterének is, aki motoros ellenőrzéssel biztosította a pályát. A sok önkéntes segítő nélkül nem tudtuk volna ilyen professzionális szinten lebonyolítani a versenyt.

Mindenkinek köszönjük magunk és a résztvevők nevében is!

Mindenkit várunk 2018-ban is!

Képek is vannak

Hírdetés

Egy gondolat “Ezt jól megúsztuk!” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.