Jól éreztük magunkat, futottunk, sétáltunk

Ideális időjárás várta a közel 100 “versenyzőt” Balatonakarattyán a Kisfaludy sétányon. Azért gyűltünk össze, hogy hagyományteremtő szándékkal fussunk egy kicsit (vagy nagyobbat) ezen az egyedülálló panorámájú helyen.

Nem volt ez verseny, inkább az volt a cél, hogy együtt legyünk, és megmutassuk azoknak is a Magasparton való futás (vagy séta) szépségét, akiknek ez még nem szokásuk.

Tetszőleges távot lehetett futni, 500 méter és 6 km közöttit vállaltak a benevező sporttársak, de az 500 méterekből inkább bő kilométer lett. Volt, akinek ez éppen elég volt, különösen, ha gyerekkel a nyakában teljesítette. Mások a reggeli futásuk után, levezetésül futottak még egyet ebben a jókedvű közösségben.

A legfiatalabb résztvevő másfél, a legidősebb 75 éves volt. Örvendetesen sok volt a fiatal, 10 éves korig bezárólag 27, 11 és 20 éves kor között 19 induló volt. A következő legnépesebb korcsoportot a 40-50 évesek alkották, 21-en voltak.

Boldog, sok esetben boldogan levegőt kapkodó arcokat lehetett látni, mindenki jól érezte magát (ha kifulladva érkezett, akkor is). A Honvéd Üdülő által biztosított egészségügyi sátorba senkinek se kellett bemennie.

Bízunk benne, hogy sokaknak válik szokásává a Magasparton való séta és futás!

A “verseny” végén mindenkinek jól esett a víz, a palacsinta, és örömmel vették át az erre az alkalomra készített hűtőmágnest is.

Jövőre folytatjuk! 🙂

A Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület szervezte az eseményt, tapasztalt sportvezető tagtársunk, Szeles Dezső irányította a lebonyolítást. Segítségünkre volt az Önkormányzat, a Polgárőrség, a Rendőrség és a Honvéd Üdülő. Mindenkinek köszönjük magunk és a résztvevők nevében is!

További képek a galériában

Hírdetés

3 gondolat “Jól éreztük magunkat, futottunk, sétáltunk” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.