Bemutatkozik Ács Gábor

Az egyesület elnöki posztjára jelölt tagtársunkat, Ács Gábort is megkértük, hogy mutatkozzon itt be, bár nyilván sokan ismerik már.

1961. május 18-án születtem a Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei Balkányban, egy dolgos paraszt házaspár kilencedik gyermekeként. Én voltam a legkisebb gyerek a családban, és ahogy az a mesékben is lenni szokott, már igen fiatalon nyakamba vettem a világot, és felköltöztem Budapestre. A középiskolai évek után gyógyszergyárakban dolgoztam, majd a hivatásos katonai szolgálatot választottam. A későbbiek során szereztem két diplomát, és beindítottam a saját vállalkozásomat. 2007-ben lettem a Honvéd Üdülő igazgatója, ami egy rendkívül hálás megbízatás volt a számomra. Munkámat szakmai megbecsülés és a vendégek elégedettsége övezte, így nívós hagyatékot hátrahagyva adtam át a stafétát az utánam jövőknek 2012-ben. Azóta az időmet a vállalkozásomra, Akarattyára, és legfőképp a családomra fordítom.

Feleségemmel idén tartjuk 33. házassági évfordulónkat. Kapcsolatunk két csodálatos gyerekkel ajándékozott meg. Lányunk most már nemcsak felnőtt nő, hanem egyben anya is, ami nekünk is hatalmas boldogság, hiszen az unokázással újraélhetjük mindazokat az örömöket, amiket egy kisgyerek jelent a családban. Fiunk egyelőre még csak a munkájában sikeres, de remélhetőleg előbb-utóbb, ő is megajándékoz minket néhány gyerkőccel.

2008-ban lettem hivatalosan is balatonakarattyai lakos, de egész felnőttkoromban szoros kapcsolatot ápoltam a településsel. Mindig is otthon éreztem magam Balatonakarattyán, ezért igen nagy boldogság volt végre ideköltözni, amint lehetővé tette a karrierem.

Jelenleg az önkormányzati településfejlesztési bizottság munkájában veszek részt, mert neveltetésemtől fogva természetes számomra, hogy hasznos tagja akarjak lenni lakóhelyem közösségének és az egész magyar társadalomnak. Logisztikai vezetőként, majd üdülőigazgatóként közel annyi embernek a munkáját szerveztem, vagy voltam hatással az életére, mint ahányan a településünkön laknak. Elsajátítottam a szervezéshez és az irányításhoz szükséges kompetenciákat, amiből remélem az akarattyai lakosok is minél többet érezhetnek majd.

Ha kívánhatnék hármat, akkor először is hosszú, egészséges és boldog életet kívánnék minden családtagomnak és barátomnak. Továbbá, több anyagi forrást Balatonakarattyának és az egész országnak. Harmadikként pedig azt, hogy mind az anyagi javainkat, mind a tudásbeli kompetenciáinkat nagyobb hatékonysággal, és összefogással használjuk azért, hogy közösségünket felvirágoztassuk és a benne élőket boldogabbá tegyük.

Elsősorban azt kellene elérnünk, hogy fogjunk össze, ne csak egymással, ha kell más településekkel, akár Kenesével is, mert sikereket csak együtt érhetünk el. Ismerjük fel a közös célt, a település fejlődését és tegyünk érte minél többet. Másodsorban: használjuk ki Akarattya kiváló adottságaiból eredő lehetőségeket. A számos nyaraló, panzió és a környékbeli szállodák, valamint az egyre gyarapodó üzletek, éttermek, más településekhez viszonyítva rengeteg befizetett adót és munkahelyet jelentenek. Mindezek együtt jelentős anyagi forrást képeznek a jövőbeli fejlesztésekhez, amik mindenkit pozitívan érinthetnek, ha együtt veszünk részt annak meghatározásában, hogy mire költsük. Annyit mindenki megtehet, hogy eljön a közös rendezvényekre és hallatja a hangját, megosztja másokkal a véleményét, elmondja, hogy mit szeretne, ő miben tudja segíteni a település előrejutását.

Hírdetés

4 gondolat “Bemutatkozik Ács Gábor” bejegyzéshez

  1. Kedves Àcs Gábor Úr! Nagyon szimpatikus, ahogy bemutatkozott, ahogy karrierjét elmondta és ami most és a jövöben FONTOS ÖNNEK!!! Ilyen hozzáállással csak siker várhat Önre a választáson!!!
    Szivélyesen üdvözlöm “Akarattya szerelmese”
    dr. Sorger Erzsébet

    Kedvelik 1 személy

  2. Kedves Ács Gábor úr. Ma kaptam karácsonyi ajándékul Badinyi Jós Ferenc Jézus király a pártus herceg c. könyvét, melyet Ács Gábor elnök dedikált. Afelől érdeklődnék, hogy Ön-e a dedikálója e könyvnek. Tisztelettel Martin Gábor Tibor kertészmérnök, műszaki technikus, Gödöllőről. gabor.martin2@gmail.com

    Kedvelés

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.