Nem hagyhattuk ki idén sem ezt a nagyszerű alkalmat főzési tudományunk bemutatására. A korábbi hasonló versenyeken is szép eredményeket értünk el, pl.: a 2016-os majálison és a Honvéd Üdülő őszi hurka- és kolbásztöltő versenyén, de most felülmúltuk eddigi önmagunkat.
Fantasztikus borjúpörköltünk elhozta az első díjat – és szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy teljesen megérdemelten.
Az első díj egy harminc literes bográcsot is hozott. Ez az egyesület tagjai rendelkezésére áll.
De itt még nem volt vége, mert a fiatal csapattagok által kitalált és kivitelezett roston sült hamburger a zsűri különdíját hozta el.
Idén az időjárás viszonylag kegyes volt hozzánk. Csak az előkészületek idején kaptunk néhány záport a nyakunkba, utána kifejezetten jó időben élvezhettük a főzőcskézést, a műsort és a kóstolgatást.
További tudósítások: