Ízek, borok, hangulatok 2017-ben is

Nem hagyhattuk ki idén sem ezt a nagyszerű alkalmat főzési tudományunk bemutatására. A korábbi hasonló versenyeken is szép eredményeket értünk el, pl.: a 2016-os majálison és a Honvéd Üdülő őszi hurka- és kolbásztöltő versenyén, de most felülmúltuk eddigi önmagunkat.

Fantasztikus borjúpörköltünk elhozta az első díjat – és szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy teljesen megérdemelten.

Az első díj egy harminc literes bográcsot is hozott. Ez az egyesület tagjai rendelkezésére áll.

De itt még nem volt vége, mert a fiatal csapattagok által kitalált és kivitelezett roston sült hamburger a zsűri különdíját hozta el.

Idén az időjárás viszonylag kegyes volt hozzánk. Csak az előkészületek idején kaptunk néhány záport a nyakunkba, utána kifejezetten jó időben élvezhettük a főzőcskézést, a műsort és a kóstolgatást.

További tudósítások:

Hírdetés

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.