Bemutatkozik Paunoch Péter

Paunoch Péter lesz az egyik jelölt a Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület elnökségi tagságára, ezért megkértük, hogy mutatkozzon be.

Paunoch Péter FIFA licensszel rendelkező játékosügynök vagyok, 1971-ben születtem Budapesten.

Közel 20 éve rendelkezem sportmenedzseri végzettséggel, 2000 óta főállásban is ezen a területen dolgozom mint saját cégem a Center Sport ügyvezetője. 2009-ben jelent meg első könyvem a Mi a pálya címmel, amelyben fiatal labdarúgókat látok el tanácsokkal.

2011-ben jelölést kaptam az év sportmenedzsere Magyarországon díjára. Rendszeres vendég vagyok a Digi Sport és a Sportklub labdarúgással kapcsolatos televízióműsoraiban. Jelenleg több mint 20 élsportoló ügyeit intézem napi szinten.

Nagyszüleim 1971-ben vásárolták azt a nyaralót Balatonakarattyán a Késmárk utcában, ahol immár harmadik generációként minden nyárunkat töltjük feleségemmel és két kislányommal.

Az erős akarattyai kötődés a hosszú évek alatt szinte magától alakult ki, így nem csoda – ha tehetném – szívem szerint (hasonlóan fiatal éveimhez) az egész nyarat itt tölteném.

Jelenleg munkámból adódóan azonban nyáron a hosszú hétvégéken tudom csak élvezni mindazt, amit Akarattya adhat nekem–nekünk.

És ha már a munkámat említettem, a sportban szerzett tapasztalataimat, kapcsolataimat szívesen kamatoztatnám Balatonakarattya sportjáért, annak érdekében, hogy szeretett településünkön még a jelenleginél is élénkebb sportélet legyen, ami szolgálja mind a lakosságot, mind a nyaralókat, a turistákról már nem is beszélve!

Ezért szívesen tevékenykednék, nem feledve és szem előtt tartva, hogy Hajrá Akarattya!

Hírdetés

4 gondolat “Bemutatkozik Paunoch Péter” bejegyzéshez

 1. Kedves Tamás!

  3 éve vagyok az egyesület tagja.
  A sportrendezvények megszervezésével kapcsolatban többféle alternatíva is felmerülhet. Ami elsőbbséget élvezhet azok olyan jellegű rendezvények ami kortól és nemtől függetlenül célozza meg a sportolni vágyókat, mint például úszás, futás.
  Továbbá olyan kispályás sportrendezvényekben is gondolkodom ( foci, kézilabda, kosárlabda ) ami viszont már a rendelkezésre álló területek függvénye is, ezekben azt gondolom nem áll rosszul a település akár a műfűves focipályára vagy a Bercsényi strandon lévő sportpályákra gondolunk.
  Amiben még reménykedem, hogy a jövőben teniszpályával is gazdagodik majd Akarattya és nem lesz akadálya ilyen versenyek megtartásának sem.

  Kedvelés

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.