A pad akció 2017-ben is folytatódik

Az elmúlt évben a Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület mozgalmat indított pihenő szigetek kialakítására. 15 padot és a hozzájuk tartozó szemétgyűjtőket helyeztünk ki az Önkormányzat segítségével a Magaspartra, a templomkertbe és a Bakony utca Árpád út kereszteződésébe, amelyek azóta is kényelmünket szolgálják. Ezúttal is köszönetet mondunk azoknak, akik ebben a nem kevés pénzt megmozgató akcióban részt vettek. Egy pihenősziget ára 150 ezer Ft volt.

Idén is fel szeretnénk kérni azokat a családokat, egyesületeket, magánszemélyeket, akik számára fontos Balatonakarattya környezetének szebbé tétele, és lehetőségük van ezen akcióban való részvételre, jelentkezzenek az alább megadott elérhetőségeken.

A 150 ezer forintot a Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület számlájára kell befizetni: OTP 11712004-20074360. Akár több család által összeadott részletekben is befogadjuk a kívánságokat és minden adakozó nevét feltüntetjük a padon. Az egységes kép kialakítása érdekében a kihelyezést az Önkormányzat végzi el, és a gondozást is az Önkormányzat vállalja. A padok hátlapján egy tábla tartalmazza az adományozó nevét:
Ezt a padot X.Y. adományozta. Balatonakarattya, 2017.”

A pihenőszigetet arra a helyre helyezzük el, ahová azt az adományozó kívánja. Az akciót 2016-ban a Kisfaludy sétányon indítottuk. Ez egy rendkívül látványos része Balatonakarattyának, és elsősorban itt sikerült rendezettebb állapotokat teremteni. Idén a Gáspár-telep és a Csittény környéke, vagy az Árpád út lehetne a cél. Azonban, a tisztelt Adományozó más, számára megfelelő helyet is megnevezhet.

Kérjük Önöket, amennyiben a „Fogadj Örökbe Egy Padot 2017” mozgalmunk elnyeri tetszésüket, jelentkezzenek az alábbi elérhetőségeken:

akarattyafurdo@gmail.com      https://akarattyafurdo.wordpress.com

Facebook: Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület

Hírdetés

2 gondolat “A pad akció 2017-ben is folytatódik” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.