Filmklub – kezdeti lépések

018a2a25d71b0957533097e891d8eb9feddedad11dA Szépkilátás Bisztró földszintjén volt részünk két emeletnyi boldogságban november 24-én. Ekkor volt az első filmvetítése  Fürdőtelep Egyesületünknek. A “Két emelet boldogság”  iránt előzetes tájékozódás szerint nagyobb volt az érdeklődés, mint a valóban megjelentek száma, de ez általában sokszor van így újszerű kezdeményezéseknél.
Lelkes kis közönség kacagott sokszor a poénokon. A film, Herskó András rendezése, nem az az alkotás, ami mélyenszántó, örök igazságokat mond ki, és nem is drámaiságával akar klasszikussá válni… Egyetlen célja,hogy szórakoztasson és bemutassa a letűnt rendszerben frissen átadott társasház (?) lakóinak mindennapjait, ahogy az valóban megesik…
Számomra nagy élmény volt sok nagy színészünk fiatalkori megjelenése. Így kedves volt Domján Edit és Kaló Flórián fiatal párja (a magánéletben is házasok voltak ), Garas Dezső és Krencsey Mariann össze nem illő párosa, Rajz János kedves villamosvezetője, a még főiskolai hallgató Mécs Károly és a csodás kisugárzású Törőcsik Mari párosa, Szabó Ernő házmestere,  a kedves Csűrös Karola és Szabó Gyula  duója, a túl aktív nagymama, Pártos Erzsi és a többiek. Sokat nevettünk a fiatalok esetlenségén éppúgy mint az idősek “örök érvényű” tapasztalatain.
Úgy érzem, hogy a Fürdőtelep Egyesület kezdeményezése jó, és lesznek érdeklődők a jövőben is a vetítések iránt. Várjuk a következő programot!
Pálinkás Ferenc
Hírdetés

Egy gondolat “Filmklub – kezdeti lépések” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.