2016. áprilisi híreink

Tisztelt Fürdőtelep Egyesületi Tagok, Akarattyaiak!

Furdotelep-2016-04Tájékoztatni szeretnénk Önöket a februári jelentkezésünk óta történtekről: Mindenekelőtt a pénzügyeinkről: a 2015-ös újra alakuláskor 70.000 forintos mínusszal vettük át az Egyesület számláját. 2015-ben 267.000 forint pluszos eredménnyel zártuk az évet. Ennek forrása kizárólag a tagok által befizetett tagdíj volt. A tavalyi évről készült mérleget és beszámolókat megtekinthetik a honlapunkon.

A 2016-os évre pályázatot nyújtottunk be az önkormányzathoz. 650.000 forint támogatáselőleget kapott egyesületünk, az összeg működési költségek fedezetét szolgálja. A Fürdőtelep Egyesület pályázatát a Facebookon, ill. a honlapokon olvashatják. Várjuk további javaslataikat az akarattyafurdo@gmail.com e-mail címre. A 2016. februári beszámolónkban említett civil szervezetek munkájának segítése 2016 témában, “Hagyományőrző programok bevezetése Balatonakarattyán” című pályázati kérelmünket – bár nem utasították el – azonban sorba állították. A sorbaállás után (1200. hely) nyilvánvaló, hogy forrás ebből a projektből nem várható.

Egyesületünk részt kíván venni a „Te szedd!” programban. Az Egyesület regisztráltatta magát, és április 30-án egyesült erővel szedjük a szemetet Akarattyán. Kérünk minden akarattyait, csatlakozzon a község megtisztításáért fáradozókhoz! Külön plakátokkal tájékoztatjuk az érdeklődőket a szemétszedés utáni szíves vendéglátásról, a nyugdíjasok részvételével.

Egyesületünk tervezi padok és szemétgyűjtők elhelyezését a községben, az önkormányzattal történő együttműködés keretében. A padokat és szemétgyűjtőket örökbe lehet fogadni. Örökbefogadás esetén 150.000 forintot kell egy egységre (pad és szemétgyűjtő) befizetni. Részletekről külön információval, plakátokkal, levéllel szolgálunk. Kérjük, hogy minél többen csatlakozzanak az örökbefogadási mozgalomhoz!

Április 22-én a nyugdíjas klub tagjai az önkormányzattal virágültetést szerveznek. Ehhez a programhoz egyesületünk is csatlakozik. A részletekről a Facebookon adunk infót. A Csittényhegy vasúti megálló csinosítását vállalnánk el, várjuk az állomást használó tagjaink jelentkezését a környékről.

A május 1-jei rendezvényen egyesületünk információs asztallal várja az érdeklődőket. Lehet kérdéseket, javaslatokat felvetni, tagdíjat rendezni. Szeretnénk címlistánkat pontosítani, hogy szélesebb körben tudjuk informálni tagjainkat.

Honlapjaink, Facebook és Google oldalunk működik, kérjük, olvassák rendszeresen a közzétett információkat!

Üdvözlettel:

BALATONAKARATTYAI FÜRDŐTELEP EGYESÜLET ELNÖKSÉG

Hírdetés

6 gondolat “2016. áprilisi híreink” bejegyzéshez

  1. Dicséretes az eredmény. Az egyesület vagyona nem nőtt, de csökkent az értékcsökkenéssel. Pénzeszköz (65000 Ft tagdíj növekedés volt) nőtt , mert szinte semmire sem költöttek (csupán a minimális működési költséget mutatja a kivonat).

    Kedvelés

      1. A 2015 évben elmaradt a támogatás, mérleg szerint. Amire célzol az 2016 évi.

        Kedvelés

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.