Fogadj örökbe egy padot Balatonakarattyán, a Kisfaludy sétányon!

pad szemetes kéz templom Balatonakarattya

Felhívás!

A Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület mozgalmat indít pihenő szigetek kialakítására. Egy sziget egy padot és egy szemétgyűjtőt foglal magába, ára 150 ezer forint.

Felkérjük azokat a családokat, egyesületeket, magánszemélyeket, akik számára fontos Balatonakarattya környezetének szebbé tétele, és lehetőségük van ezen akcióban való részvételre, jelentkezzenek az alább megadott elérhetőségeken.

A 150 ezer forintot közvetlenül az Önkormányzathoz kell befizetni. Az egységes kép kialakítása érdekében a beszerzést, a kihelyezést az Önkormányzat végzi el, a gondozást is az Önkormányzat vállalja. A padok hátlapján egy tábla tartalmazza az adományozó nevét: „Ezt a padot X.Y. adományozta. Balatonakarattya, 2016.”

Az akciót idén a Kisfaludy sétányon tervezzük elindítani. A sétány és a merőlegesen kivezető utak csatlakozásában azokon a helyeken, ahol még nincs pad. Ez egy rendkívül látványos része Balatonakarattyának, és elsősorban itt szeretnénk rendezettebb állapotokat teremteni. Azonban, a tisztelt Adományozó más, számára megfelelő helyet is megnevezhet. Az elkövetkező időszakban a strand lejárók, Rákóczi park, Árpád út padosítása is elkövetkezhet.

Amennyiben 2016. május 15-ig a befizetés megtörténik, a kihelyezett padokat 2016. augusztus 5-én, Balatonakarattya függetlenségi napján avatjuk fel.

Természetesen, a jelentkezés ezen időpont után is megtörténhet, ebben az esetben a kihelyezés 4-6 hetet vehet igénybe és a felavatása az Adományozóval egyeztetett rendezvényen történik.

Kérjük Önöket, amennyiben a „Fogadj Örökbe Egy Padot” mozgalmunk elnyeri tetszésüket, jelentkezzenek az alábbi elérhetőségeken:

Folytatás: Megérkeztek az adományozott padok

 

Hírdetés

7 gondolat “Fogadj örökbe egy padot Balatonakarattyán, a Kisfaludy sétányon!” bejegyzéshez

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.